Diensten

Garageraf_4

Het kan natuurlijk voorkomen dat uw auto kleine of grote schade oploopt. Dit kan een kras in de lak zijn, een deuk in de carrosserie, beschadiging aan de velgen of aan de bekleding van de auto. Meestal kan de schade gemakkelijk hersteld worden door reparatie van de beschadigde onderdelen of vervanging daarvan.

Wanneer u schade heeft opgelopen meldt u dit eerst bij uw verzekering waar u aan moet geven door welke autogarage of autoschadeherstelbedrijf u de schade laat verhelpen. Bij een grotere schade vraagt de verzekering om de beoordeling van de schade door een expert. Deze zogenoemde schadetaxatie wordt vastgelegd in een rapport, waarin staat wat de hoogte van de reparatiekosten zullen zijn.

Bij grote schade moet de auto meestal ook uitgedeukt worden. Bij het uitdeuken worden de deuken uit de carrosserie gedeukt. De auto kan daarna geheel of gedeeltelijk opnieuw gespoten worden.

Heeft de lak niets meer dan een kras opgelopen dan kan de lak door middel van opvullen, lakken en polijsten hersteld worden. Bij krassen ter grootte van maximaal een A4-tje kan spotrepair worden gebruikt, waarbij kleine lakschades plaatselijk snel worden hersteld. Ook kunnen scheuren en lakbeschadigingen van velgen gemakkelijk worden hersteld middels een reparatie. Tot slot kan ook de bekleding van uw auto gerepareerd worden bij autoschadeherstel, wanneer de stoelen, de vloer of het plafond zijn beschadigd.

Wanneer u een aanrijding hebt gehad of er is door een andere reden schade aan uw auto en u wilt dat uw auto snel en vakkundig wordt gerepareerd? Breng uw auto dan naar Garage RAF in Vlaardingen. Wij zorgen ook voor een leenauto ten tijde van de reparatie, zodat u ongerust uw rit kunt hervatten!

Wij helpen u graag weer op weg!